Login adviseur

Klanttevredenheid levensverzekering

  • Klanttevredenheid levensverzekering

Verzekeraars in beeld

De website Verzekeraars In Beeld maakt de prestaties van verzekeraars in Nederland inzichtelijk. Klanten beoordelen maatschappijen elk jaar op onderwerpen als vertrouwen, tevredenheid, klantgerichtheid, deskundigheid, duidelijkheid en contact. Consumenten krijgen op deze manier goede informatie over hun eigen verzekeraar en kunnen ook beoordelingen van andere maatschappijen opzoeken.

De ranglijsten met verzekeraars en de bijbehorende rapportcijfers, zijn bedoeld om consumenten te helpen bij het bepalen van hun keuze. Voor de betrokken verzekeraars is meteen duidelijk op welke punten er ruimte is voor verbetering.


Aandachtspunten 2019

In 2018 heeft Onderlinge ’s-Gravenhage een rapportcijfer van 7,31 gekregen. Hiermee scoren wij boven het marktgemiddelde. Bovendien laat deze score zien dat onze inspanningen in het afgelopen jaar zichtbare verbetering hebben opgeleverd. Met name op het gebied van contact en klantgerichtheid.

Ook in 2019 zijn en blijven de aandachtsgebieden van het onderzoek belangrijke focuspunten binnen ons dagelijks werk. Onze medewerkers zijn actief betrokken bij het verbeteren van onze dienstverlening, waarbij de nadruk ligt op verdieping en verbreding van kennis.

Wilt u meedenken over onze dienstverlening? Dan kunt u zich hier aanmelden voor ons klantenpanel.

 

Vergelijk verzekeringsmaatschappijen
Wilt u verzekeringsmaatschappijen met elkaar vergelijken? U kunt de scores van drie verzekeraars naast elkaar zetten met de Vergelijker. Zowel bij de opzet van het onderzoek als de weergave van de website zijn klanten van verzekeraars betrokken geweest.